tirsdag 29. desember 2009

God Jul!

Julafta e for lengst overstått å ej sitte igjen me samme følelsen som ej he kvart år. Koffor den e so fort over?! Men for all del, vi kosa oss kjempe masse. Vi starta dagen i 7 tida, me julemorgen, kaffi å snop. Perfekt! Som sej hør og bør satt vi i nattdress til langt ut på formiddagen. Vi (ej) såg Tre Nøtter Til Askepott å Reisen til julestjernen. Å åt meir snop sjølvsagt å minst mulig skikkelig mat.

Vi bestemte oss for å dele oss litt dinne jula, så vi åt middag og åpna pakka her ilag me bestemor Edith (for tida kalla Mose) å bestefar Gunnar. Etter å ha åpna masse pakka å kosa oss me kake, for vi fram på Vatne å åpna meir pakka der. Matias va heilt gåen etter dagen å satt til slutt berre å rissta på haude å halvskreik,stakkar, ville ikkje åpne meir pakka. Klokka 9 slukna han i senga si på Vatne, full av intrykk å forhåpentligvis, gode minne.

Pynting av juletre bitte lille julafta. Matias synst de va storstas å henge på julekule. Ej måtte ommøblere kulene etter han hadde lagt sej, fordi alle hang på èi grein. Men flinke va han!
Ett stk utolmodig gullklump. Sjøl om han ikkje heilt forsto at de skulle åpnast pakka, merka vi godt på nå at han forsto at noke va på gang. Han va i 100 heile dagen.
I full konsentrasjon å utslitt etter en lang dag me masse pakka.

Matias fikk sej båt me nå Ag. En tråler eller ne sjarke eller noke sant. Ekje heilt inni ditta fiskebåt greiene, men den fall i smak i allefall.


FOR ett fantastisk julevèr vi he! Finst knapt noke som eso fint som masse snø å minusgrade.

Ingen kommentarer: