mandag 4. januar 2010

Kjære Kong-Vinter..



.. No e de nok! Du he markert dej meir enn nok no. Ja, de e fint me snøv Ja, ej ville ha kvit jul. Men ej ville ikkje ha snart-en-meter-me-snøv-på-taket-å-minst-1,5-meter-me-tak-styrt-i-innkjørselen-vår-snøv....


Ditte e fint. Snøv på treda, å nok på bakken til at de går an å renne på akebrett.







Ditte ekje like fint. Vi vart møtt av ditte då vi kom heim frå Ålesund idag. Den hersens takstyrten va komt, i tillegg til 20 cm me nysnø. Vi he gått tomt for plassa å plassere snøen. Ligge an til å tippe de ut på veien, å satse på at ingen merka de...

En so synst de var kjempe svært å gjerne ville måke, å en som mest hadde lyst å ligge under takstyrten. Gjett kenn! Takk å lov for kjekke Bjørn Ingar som måke vei til oss, slik vi kom oss inn uten å vasse i 1 meter me snø. Å so hadde vi litt flaks, å fikk praja en plog som for forbi, å fikk nå til å måke vekk takstyrten for en hundrings. Lett.



He ikkje kjørt oss fast idag heller. 10 poeng. Sto bila i alle vinkla å veia på vei heimatt. Holdt på å le mej hjel. Knøøda! (mulig ej fe igjen for dinna... La gå!)

Invisterte i måke til Matias. De va flaks vi gjor, går sooo mykje fortare no. Lika best å tippe lassa sine opp på snømåka vår, som allereide he fullt lass. Her gjer vi de enklast mulig..


"Ka? Svetta han pappa ta all snømåkinga? Psst, sjønna ikkje koffor, eno soo lett"

Jædda, go snømåking folkens!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ler mej i hel!! Bra kulda kom spør du mej! ;-)