tirsdag 14. juli 2009

Mykje nytt!

Etter 5 mnd med oppussing, har vi endelig flytta heim. Og det var kjempe godt! Det er 2 veker sidan vi flytta heim, men vi har ikkje hatt internett før no, så har ikkje hatt mulighet til å blogge. Men her kjem litt bilde frå nye huset:


Her er TV stova vår. Her var soverom før, men måtte rive veggen pga fukt og råte. Så då brydde vi oss ikkje med å bygge den opp att. Kose/lese krok :) Dette var det einaste vi hadde av stove før, ikkje store plassen. Men no har vi nok av "tummleplass", heldigvis!

Deler av kjøkkenet (andre delen var så rotete, så den tok eg ikkje bilde av ;) )

Gangen oppe. Lys og fin!


Her er badet oppe. Dette badet er vi veldig fornøgde med!


Badet nede.

Trappa opp.

Manglar fortsatt mykje på veggane, og lister både her og der, men det kjem etterkvart :) Bilder av soveromma kjem seinare :)

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Kjempe fint Synnøve:)

Likte godt bade oppe, ligna veldig på sann vi skal ha det. He kjøpt dinna baderomsinnredninga so dokke he me,hehe, men me dobbel vask.

Gler mej til å sjå alt live:)

Livets landeveg sa...

Tusen takk :) Ej he heilt forelska i dinne baderomsinnredninga. Den e berre heilt genial :) Gleda mej til å få besøk av dokke :D

Marita sa...

Kor fint dokke he fått det:) Kjenne ej e litt misunnelig her ej sitte i leiligheita (som vi leige) og kika bort på det oransj/gule kjøkkenet og den lekre panelstova vår.... :/

Hege sa...

Wow kor fint dokke he fått de :):) Mykje godt arbeid!
Helsing tidlegare leigebuar:)

Livets landeveg sa...

Tusen takk :) vi e veldi fornøgde!