fredag 19. mars 2010

Litt nytt

Blogging he for tida havna litt nederst på prioriteringslista. Men ej gjer ett skippertak av og til. Flinke til dissa skippertaka.


Matias he vore sjuke dinne veka, igjen. Men dinne gangen va de "berre" ett virus, så de går nok snart over.

Den aller største nyheita akkurat no e vell at Sigbjørn kjem til å reise på sjøen igjen. Så om ca 1 veke, blir ej gressenke (rett ord?) igjen. Han blir då vekke i 6 veke, noke som e lenge!


Ej he aldri lagt skjul på at ej he blitt ganske bortskjemt disse mnd han he vore heime. Han he passa Matias når ej he vore på jobb, noke som he gjort at ej kan jobbe masse. Det blir de nok slutt på no, sida gullklumpen ikkje he barnehageplass før enn til hausten. Meen, vi skal nok kose oss likevell, vi 2. Lykka e at vi he familie å masse gode venna i nærheita, so trur ikkje vi skal kjede oss så fryktelig mykje. Håpa de i allefall.Sigbjørn å ej he så smått begynt å forberede Matias på at "pappa skal fare på stoe båt, å fiske masse fiska!" Trur nok at Matias hadde reagert om Sigbjørn plutselig va vekk, uten at han hadde fått forberedt sej litt på de.

Matias vil sjølsagt vere me på store båten å fiske, men då bruka ej å sei til nå at ej å han skal vere her heime å kose oss masse.

So sann e stoda her i garden. No skal vi nyte resten av tida Sigbjørn e heime. Ditte blir ei stor omstilling for både liten og stor, men vi trøsta oss me at de e mange andre i venneflokken vår som he de på samme måten, å som klare sej utmerket. De positive e sjølsagt at økonomien blir litt romsligare, å de e de ingen som sei nei til, vil ej tru.
Gutta mine <3>

No skal vi nyte fredagskvelden. De håpe ej dokke som lese også gjer :)

Ingen kommentarer: