tirsdag 4. oktober 2011

Ditte teke no heilt AV

dinne blogginga, tenke ej på.. Nesten kvar dag, ser ej. Å ikkje fordi ej he so mykje å blogge om, mesteparten e berre vrøvl. Men ej sitte no her. Å for å ikkje få senebetendelse aldeles, ta all strikkinga, so avlasta ej hendene litt me dataskriving.. He hørt de e bra. Ellers so regna de, type renne! Men de e so koselig synst ej! Å de synst Johannes også. Han lika å stå i vinduet(ikkje aleine sjølsagt) å sjå på bilane som kjøre forbi, å på regne som tromma på vinduet. "bromma, brrr"
Han e ganske so herlig for tida, til tross for litt styring på natta. Ej he lært mej å vere litt forsiktig me å skryte ta nå, for de e akkuart som om ej jinxa de kvar gang ej gjer de.


Men han e en ramp, klatra, hyle, kasta, å no he han jammen skifta kanal på TVen også, å gøymt kontrollen. So no e de NRK1 for alle penga(bokstavlig talt).. De e nesten like store krise so då han hadde på radio på tven, å ej vart sittande en heile dag å sjå på en svarte skjerm, som snakka, uten å skjønne at de va radio som va på. Trudde TVen va ødelagt, å såg svart (nok en gong, bokstavlig talt) på den kommande kvelden. De må nemnast at ej då leid av kronisk søvnmangel..Ser foressten at de e so populært å ha bilde på bloggen sin av "dagens outfit", so tenkte ej skulle prøve de då, idag..

Dagens outfit. Håpe mange blir inspirert. Ditte e då "heimeværande mamma-looken"

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hehehee, ej ler. Sann e de her me.
Joggebukse for alle penga <3

Livets landeveg sa...

joggebukse <3 Koffor pynte sej når de teke 2 sek, so e kleda fulle me snår, eller matresta? ;)

Randi Kristine sa...

hehe:)